Search

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate


 VYPNETWORK SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Politica GDPR - Termenii si conditiile generale privind prelucrarea datelelor cu caracter personal[A] PrezentareIn baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR) VYPNETWORK SRL  avand CUI RO41201443, Nr. Reg. Comertului J12/2285/2019, adresa str. Lunii, nr.5, Bloc l20, ap.13, Cluj-Napoca, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati . Protejarea datelor clientilor nostri este importanta pentru noi, toate regulile si procedurile noastre fiind create in acest sens.
Va solicitam sa furnizati datele dumneavoastra doar daca acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligatii legale si va solictam acordul pentru comunicari de marketing. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru:
1. Indeplinirea contractului, pentru furnizarea si administrarea serviciilor comandate, cum ar fi: inregistrarea si prelungirea domeniilor web, servicii de hosting web, solutii de securitate, servere virtuale si servere dedicate.
2. Interesul legitim al VYPNETWORK SRL , cum ar fi prevenirea si identificarea eventualelor fraude sau activitati ilegale, imbuntatirea securitatii retelei noatre, imbunatatirea serviciilor oferite, masurarea eficientei campaniilor de marketing derulate.
3. Obligatii legale si care prevad comunicari catre ANAF si alte institutii publice in Baza solicitarii expresa a acestora)pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi Politie, ANPC, ANSPDCP,Parchete etc.
4. In baza consimtamantului dumneavoastra pentru comunicari de marketing. In cazul in care ne-ati oferit consimtamantul dumneavoastra si doriti sa il retrageti, o puteti face oricand din contul de client VYPNETWORK SRL .
[B] Prelucrarea de date cu caracter personal – Date care vor fi prelucrate1.VYPNETWORK SRL  prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata private fiind garantate.
2. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incheierii si executarii Contractului. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator, vor fi prelucrate in scopul executarii prezentului Contract, respectiv pentru prestarea Serviciilor, facturare si incasarea valorii Serviciilor, relatii cu clientii, verificarea si recuperarea debitelor, orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei contractuale.
Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale.
3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promotional (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de Beneficiar, prin prezentul contract (cum ar fi:adresa de e-mail, nr. fax, nr. mobil, nr. telefon fix ) vor putea fi prelucrate de VYPNETWORK SRL  cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:
- remarketing si urmarirea utilizatorilor.
- efectuarea de comunicari comerciale
- comunicarea privind statusul serviciilor prestate la solicitarea clientului sau cand este considerata o necesitate (de exemplu in cazul unei probleme tehnice sau neautorizate) pentru produsele si serviciile VYPNETWORK SRL . Prelucrarea datelor cu caracter personal cu functie de identificare generala. Datele personale cu functie de identificare sunt necesare pentru corecta identificare a clientului/imputernicitului in sistemele de prelucrare ale VYPNETWORK SRL , pentru realizarea operatiunilor facturare, respectiv cele care sunt necesare sau in legatura cu executarea Contractului.
4.Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopul executarii contractului. Prelucram datele pentru inregistrarea si administrarea domeniilor internet, furnizarea serviciilor de hosting si servicii conexe, facturarea serviciilor prestate catre dumneavoastra si administrarea contului de client.
5.Pentru inregistrarea domeniilor solicitam doar datele care trebuie transmise catre entitatile care administreaza domeniile respective pentru a putea efectua inregistrarea si administrarea domeniilor. Pentru toate domeniile solicitam urmatoarele date ale detinatorului necesare inregistrarii si administrarii domeniului: Nume, Prenume, Adresa, Tara, Numar de telefon, Adresa de Email. Pentru domeniile .RO este necesara furnizarea CNP-ului, conditie impusa de Institutul de Cercetari Informatice – ROTLD (institutie publica). CNP-ul va fi transmis doar catre aceasta institutie in baza contractului de parteneriat de inregistrare si administrare a domeniilor .RO. Pentru domeniile .EU datele sunt transmise catre InternetX Gemania si EURID Belgia. Pentru domeniile internationale si NewTLD datele dumneavoastra sunt transmise catre InternetX Germania sau ENOM USA, in functie de extensia domeniului inregistrat.
Prelucram datele dumneavoastra in scopul trimiterii de newslettere si marketing doar daca va exprimati acordul expres la comanda sau ulterior in contul de client. In cazul acestei prelucrari efectuate in baza acordului furnizat puteti oricand sa retrageti acest acord din contul de client
[C] Drepturile Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate | Dreptul de acces la datele dumneavoastraVa punem la dispozitie contul de client de unde puteti vizualiza datele furnizate catre noi pentru administrarea contului, facturare, furnizarea altor servicii si inregistrarea domeniilor. Pentru a consulta aceste date trebuie sa va logati in contul de client. Daca nu mai aveti acces la contul de client va rugam contactati echipa de suport.
Dreptul de a rectifica datele dumnevoastra
Din contul de client aveti posibilitatea ca oricand sa efectuati modificarile dorite asupra datelor dumneavoastra.
Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra
Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare in vigoare care sa ne oblige sa pastram aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015.
Dreptul de a va opune prelucrarii
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.
Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.
Dreptul la portabilitatea datelor
Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau in alte scopuri in format electronic.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail [email protected]/gazduire.
Dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
[D] Masuri tehnice pentru securitatea datelor personaleVYPNETWORK SRL  a implementat si implementeaza in permanenta masuri corespunzatoare tehnice si de securitate informationala pentru a preveni divulgarea neautorizata sau ilegala, accesul, pierderea accidentala sau ilegala ,distrugerea sau alterarea, transferul, dezvaluirea neautorizata, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale.
Astfel de masuri includ utilizarea de firewall-uri, solutii antimalware, servere securizate, criptare, sisteme corespunzatoare drepturilor de acces de management si proceselor, selectarea atenta a procesoarelor si a altor masuri tehnice si comerciale rezonabile pentru a oferi protectie adecvata pentru datele dumneavoastra personale impotriva utilizarii sau dezvaluirii neautorizate.
Softurile utilizate sunt updatate la ultima versiune stabila pentru a nu prezenta riscuri de securitate.
Efectuam, de asemenea, copii de rezerva pe medii diferite de stocare si este posibila folosirea de astfel de mijloace pentru a preveni deteriorarea sau distrugerea accidentala a datelor dumneavoastra personale. Aceste masuri asigura un nivel adecvat de securitate in raport cu riscurile inerente prelucrarii datelor cu caracter personal ce trebuie protejate. Datele dumneavoastra personale, detinute in siguranta, vor fi accesibile doar personalulului autorizat VYPNETWORK SRL .
Avem implementate proceduri interne de verificare si protejare a informatiilor procesate si pentru a ne asigura ca datele sunt furnizate doar destinatarilor legitimi.
Colectarea datelor precum si comunicarea prin email se face exclusiv prin conexiuni criptate cu certificate SSL.
[F] Limita de varsta pentru accesarea serviciilorIn baza Contractului de Furnizare de servicii NU oferim servicii persoanelor cu varsta sub 18 ani.
Politica de utilizare cookiesDocument de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site-ul web investescu.ro/gazduire. Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul investescu.ro/gazduire.[1] Ce este un cookie?Un cookie este un fisier text care contine informatii descarcate pe dispozitivul dumneavoastra atunci cand vizitati (pentru prima data) un site web. Acel cookie este trimis inapoi la fiecare vizita ulterioara catre site-ul web de origine sau catre alt site web care il recunosște. Cookie-urile sunt utile deoarece permit unui site web sa recunoasca un dispozitiv si va ofera o experienta mai eficienta si personalizata.[2] Ce NU este un cookie?Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou.[3] Ce tipuri de cookie sunt utilizate?Datahost folosește pe site-ul sau atat cookie-uri proprietare cat si cookie-uri terte.
Cookie-urile proprietare sunt cookie-uri utilizate de Datahost cand vizitati site-ul nostru web si sunt de urmatoarele tipuri: tehnice, de sesiune, persistente si functionale:
Cookie-urile tehnice sunt esentiale pentru functionarea corecta a site-ului web. Aceste cookie-uri va permit sa navigati intre diferite sectiuni ale site-ului web si sa utilizati functii specifice.
Cookie-urile de sesiune sunt cookie-uri temporare care va permit sa navigati simplu si rapid pe site.
Cookie-urile persistente sau "cookie-urile de urmărire" dureaza mai multe sesiuni si raman in browser o perioada de timp dupa incheierea sesiunii (dacă nu le stergeti).
Cookie-urile functionale monitorizeaza functionarea corecta a site-ului web si ii permit acestuia sa tina minte optiunile dumneavoastra (de ex., limba, numele de utilizator sau regiunea). Acestea ofera functii imbunatatite si personale, care va ajuta sa nu mai selectati optiunile de fiecare data cand vizitati site-ul web.Cookie-urile terte sunt module cookie care sunt utilizate de Datahost cand vizitati site-ul nostru web si sunt de urmatoarele tipuri:
Cookie-urile de performanta (Google Analytics): colecteaza informatii anonime si centralizate despre comportamentul dumneavoastra online (tipul de browser, adresa IP, sistemul de operare utilizat, numele domeniului site-ului pe care l-ati vizitat si momentul parasirii site-ului, data si ora la care ati vizitat un site web, etc.) in scopuri statistice si pentru generarea profilurilor vizitatorilor.
- Cookie-urile pe care la folosim noi nu colecteaza date care sa va dezvaluie identitatea si, de aceea, nu va putem identifica cu ajutorul lor. Site-ul nostru web poate contine link-uri catre alte site-uri web care nu sunt detinute/administrate de Datahost (continut tert, linkuri si plug-in-uri). Datahost nu isi asuma responsabilitatea pentru practicile de confidentialitate aplicate de aceste site-uri web.[4] Cum va exprimati acordul?Cand vizitati pentru prima data site-ul nostru, in partea de jos a ecranului este afisat un banner cu un mesaj despre cookie. Dacă dați click pe butonul „Accept” sau continuati sa vizitati site-ul, atunci va exprimati acordul implicit pentru utilizarea cookie-urilor conform prezentei politici de utilizare a cookie-urilor, cu exceptia cazului in care v-ati setat browserul astfel incat sa respinga cookie-urile (vezi mai jos).[5] Cum respingeti cookie-urile?Puteti sa va retrageti in orice moment acordul stergand cookie-urile din browser. Aceste setari se gasesc de obicei in meniul 'optiuni' sau 'preferinte' din browser. Pentru a intelege aceste setari, ar putea fi utile următoarele linkuri (sau accesați opțiunea 'Ajutor' din browser pentru mai multe detalii):
Setarile pentru cookie din Internet Explorer
Setarile pentru cookie din Firefox
Setarile pentru cookie din Chrome
Setarile pentru cookie din SafariSchimbarea setarillor din browser pentru a respinge cookie-urile poate influenta modul in care ne accesati site-ul web si este posibil sa va fie respins accesul la anumite sectiuni ale acestuia. Puttți schimba in orice moment setarile browserului.Pentru mai multe informatii, va recomandam http://www.allaboutcookies.org.